Akyurt Üçge Saturn Konsept ile Mağazalarında Fark Yaratıyor

Akyurt Süpermarket’in Cevizlidere de bulunan şubesi yeni yüzüyle kapılarını müşterilerine açtı. Mağaza donanımları ve raf sistemlerinde Üçge markasını tercih eden Akyurt, Üçge’nin patentli ürünü Saturn Konsept ile mağazalarında fark yaratmaya devam ediyor.
Aynı lokasyonda 10 yıldır hizmet veren Akyurt, yepyeni konsepti ile müşterilerinden tam not aldı. Çankaya’da Dikmen’den sonra Cevizlidere’de de hizmete giren Gurmella Unlu Mamüller ise konsepti tamamlayan en önemli parça olarak dikkatlerden kaçmadı. Açılışta Akyurt Süpermarket AŞ. Yönetim Kurulu üyeleri, Akyurt çalışanları eksiksiz katılım sağlarken, Akyurt müşterileri ise bu mutlu günde marketlerini yalnız bırakmadı. Lokasyona bağlı olarak müşteriler kapalı olduğu dönemde Cevizlidere mağazalarının eksikliğini fazlaca duyduklarını ancak yerini dolduramadığını sıklıkla belirttiler.

Çankaya’da yepyeni bir alışveriş deneyimi başlatan Akyurt mağazaları için Akyurt Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uyanık “Bizler her zaman son tüketiciye en iyisini sunmayı planlıyoruz. Ancak şu an ki piyasa şartlarında farklılığı hizmet kalitenizin belirlediği ise bir gerçek. Biz Akyurt ailesi olarak 24 saat aralıksız müşterilerimiz için çalışıyoruz. Başarı kıstaslarımızın ilk sırasında ise düşünmeksizin müşterilerimizin ve çalışanlarımızın yüzünde gördüğümüz tebessüm ve tatmin var.” Ayrıca Akyurt AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uyanık 2016 yılında yeni açılacak ve mevcut açık olan mağazalarımızda değişimin süreceğini belirtti ve ekledi. “Her Akyurt bir mutlulukla buluşma noktası ve bizler hizmete ihtiyaç duyulan her yerde en iyi olmak için orada olacağız.” diyerek yeni mağazanın herkese hayırlı olmasını diledi.