Beğendik Özel Konseptiyle Aksaray’da

Beğendik’in Aksaray’daki ilk, toplamda 46’ncı mağazası, Aksaray’da Kültür Park’ın önünde açıldı. Beğendik’ in mağaza donanımları ve raf sistemleri Üçge tarafından gerçekleştiriliyor.

Perakende sektöründe ilklerin öncüsü Beğendik, 46’ncı mağazasını Aksaray’da açtı. Bin 450 metrekarelik alan üzerine kurulu olan mağazada 60 personel görev yapıyor. Her zamanki Beğendik kalitesini, tazeliğini ve lezzetini Aksaraylılara sunacak olan mağazada, balık reyonundan zücaciyeye, unlu mamullerden şarküteriye, kasaptan manava bir evin ihtiyacını karşılayacak tüm reyonlar bulunuyor.

Tazelik Aksaray halkıyla buluşuyor

Dalından yeni koparılmışçasına taze meyve ve sebzeler, Beğendik’in manav reyonunda Aksaraylıları bekliyor. Beğendik’in et ürünleri ise, yüzde 100 yerli üretim ve serbest dolaşan hayvanların etlerinden direkt sofralara sunuluyor. Beğendik’te et ve tavuk ürünlerinin yanı sıra, birbirinden taze deniz ürünlerinin sunulduğu balık reyonu da bulunuyor.

Züccaciyenin adresi de Beğendik

Beğendik Aksaray mağazasında, tamamlayıcı aksesuarlardan, mutfak eşyalarına kadar birçok ürünü bulmak da mümkün. Her zevke uygun zücaciye ürünlerinin bulunduğu bölümde, mükemmel hediye alternatifleri de yer alıyor.