‘Bursa 2’nci İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması’ gerçekleşti

‘Bursa 2’nci İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması’ gerçekleşti

‘Bursa 2’nci İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması’ (BİİB) işveren ve iş arayanları buluşturdu. 27-28-29 Kasım tarihlerinde, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM)’nde gerçekleşen etkinliği 19 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi (BKK), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) işbirliğiyle bu yıl 2’ncisi yapılan BİİB, zengin içeriğiyle Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) gerçekleştirildi. BİİB 2013’te Bursa’nın önde gelen 170 firmasının kurduğu stantlar iş arayanları firmalarla buluştururken, kongre merkezinde düzenlenen konferans, seminer ve sertifikalı eğitimler katılımcılara yeni ufuklar açtı.

Yazar Sunay Akın BİİB 2013’te
Yazar, Şair, Koleksiyoncu ve İstanbul Oyuncak Müzesi’nin kurucusu Sunay Akın, BİİB kapsamında Merinos AKKM Orhangazi Salonu’nda düzenlenen konferansta, katılımcılarla bir araya geldi. Müzecilik hakkında bilgi veren ve çalışmalarını anlatan Sunay Akın, anlattığı hikâyelerle de dinleyenleri kendisine hayran bıraktı. 3 gün süren buluşmada, Faveo Eğitim Danışmanlık’tan Barış Gül ‘2023 hedeflerinde nitelikli çalışan olmak’, İzgören Akademi’den Gökhan Okçu ‘Bel bilmem beyin bilir’ başlıklı sunumlar gerçekleştirdiler. Sertifikalı eğitim programları kapsamında ise Coşkunöz Eğitim Vakfı’ndan Nilay Çetiner ‘Yalın üretim teknikleri eğitimi’, Faveo Eğitim Danışmanlık’tan Ahmet Soner ‘2008 kalite yönetim sistemi temel bilgilendirme ve iç denetçi eğitimi’, Faveo Eğitim Danışmanlık’tan Süleyman Işık ‘İnsan kaynakları yönetimi sertifika programı’ konulu sunum yaptı.

Seminer salonlarında Üçge rüzgârı
Fuar alanındaki seminer salonlarında ise Üçge Mağaza Ekipmanları İnsan Kaynakları Uzmanı Esra İlgün “Büyüyünce ne Olmak İstiyorsun” başlıklı sunumu gerçekleştirirken, İnsan Kaynakları Uzmanı Münevver Candere “Üçge’nin Sosyal Sorumluluk Projeleri”ni katılımcılarla paylaştı. Candere’nin sunumu sonunda, katılımcılara çam fidanı dağıtıldı.

Bursa 2’nci İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nda ayrıca Elvin Tekstil, Kızılay, Rota Personel Hizmetleri, Valeo, Akbaş Holding, More Enstitü Eğitim Danışmanlık, OMC Organization Man, Baykal Makine, Özhan Marketler, izmakpar, Meskar Yapı Malzemeleri, Tesko Kipa, Aktaş Holding, Ravza Marketçilik, Yazaki, Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, Pusula OSGB, Burtom Sağlık Grubu, Farba, Karsan Otomotiv, firmalarının temsilcileri tarafından sunumlar yapıldı.