Bursa PERDER İftarı Perakende Sektörünü Buluşturdu

Organize Gıda Perakendesi sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun (TPF) kurucu üyesi ve Bursa’daki temsilcisi olan Bursa PERDER; dernek üyeleri, sektörel paydaşları ve Bursa protokolü ile Ramazan ayının geleneksel etkinlikleri arasında yer alan iftar sofrasında bir araya geldi.

Bursa Derebahçe Tesisleri’nde düzenlenen geceye Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Ticaret Borsası (BTB) Başkanı Özer Matlı, Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Mustafa Altunbilek, Üçge Ynt.Krl.Bşk.Gökçin Aras,Üçge Ynt.Krl.Başkan Yrd.Hayri Tuncer, Üçge DRS Başkan Vekili Okan Aras, Üçge Elektronik A.Ş. Pazarlama ve Satış Direktörü Orhan Ataç ile çok sayıda STK başkanı ve yöneticisi katıldı. Katılımın yoğun olduğu gecede Bursa gıda perakendesinin önde gelen şirketlerinin sahipleri ve üst düzey yöneticileri de Bursa Perder’i yalnız bırakmadı.

Ev sahibi olarak gecenin açılış konuşmasını yapan Bursa PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Kılıç, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, TPF’nin Türkiye’de yerel zincirleri ve işletmeleri tek bir çatı altında toplayarak, önemli bir güç haline gelmesini sağladığını söyledi. TPF oluşumunun ‘Birlikten kuvvet doğar’ atasözüne güzel bir örnek olduğunu da belirten Kılıç, Bursalı perakende şirketlerinin Bursa PERDER çatısı altında toplanmaya devam ettiğine dikkat çekerek, “Hedefimiz tüm Bursalı yerel işletmelerin Bursa PERDER üyesi olmasını sağlamaktır” şeklinde konuştu.

TPF ve Bursa PERDER’in sektör adına önemli çalışmalar yürüttüğünü dile getiren MHP Bursa Milletvekili Tevfik Topçu ise, böyle anlamlı bir organizasyona imza attığı için Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç ve yönetimine teşekkür etti.

BTSO olarak perakende sektöründe Bursa’dan ulusal bir marka çıkarılması adına gereken her türlü sorumluluğu almaya hazır olduklarını belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay da, Bursa PERDER’in bu konuda önemli çalışmaları ve projeleri hayata geçirdiğini söyledi.

Bursa PERDER’in TPF’nin güçlü ve üretken üyelerinden biri olduğunu vurgulayan TPF Başkanı Mustafa Altunbilek ise bu mübarek günlerde sektör temsilcilerini bir araya getirdiği için Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç ve yönetimini kutladı.