Equipmag'da ÜÇGE Rüzgarı

Equipmag’da ÜÇGE Rüzgarı

Dünyanın sayılı mağaza ekipmanları üreticilerinden Üçge, Paris’te dün başlayan Uluslararası Mağaza İş Ekipmanları Fuarı Equipmag 2014’e yenilikçi ürünlerinin yer aldığı standıyla katıldı.

Her iki yılda bir Paris’te düzenlenen Uluslararası Mağaza İş Ekipmanları Fuarı Equipmag 2014 başladı. Dün açılışı yapılan ve yarına kadar sürecek olan fuar, Retail Innovatıon 360° (360° Perakende İnovasyonu) temasıyla perakende sektörüne yön veren mağaza uzmanlarını ağırlıyor. Fuara raf, aydınlatma, havalandırma, güvenlik sistemleri gibi mağaza iç dizayn alanındaki uzmanların yanı sıra, teknoloji tedarikçileri, tasarımcılar, danışmanlar ve Ar-Ge uzmanları katılım gösteriyor.

Dünyanın sayılı mağaza ekipmanları üreticilerinden olan Üçge de yenilikçi ürünlerinin yer aldığı standı ve profesyonel ekibiyle fuara katılım gösterdi. Üçge ekibi, Hall 7/3 stand B011’de fuara katılan birçok önemli firma ile ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. En son perakende trendlerinin sunulduğu fuarda Üçge, ileri teknoloji, estetik ve kalite odaklı mağaza donanımları ve raf sistemleri ürünleriyle ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.