İHRACATIN METALİK YILDIZI ÜÇGE

İHRACATIN METALİK YILDIZI ÜÇGE

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği(İDDMİB), metal sektörüne yönelik ihracatta başarıya imza atan şirketleri “İhracatın Metalik Yıldızları Ödül Töreni”nde ödüllendirdi. Mağaza ekipmanları ve raf sistemleri alanında dünyanın en önemli tedarikçileri arasında yer alan ve 90 ülkeye ihracat gerçekleştiren ÜÇGE, “İhracatın Metalik Yıldızı” ödülüne layık görüldü. 

Türkiye’nin en büyük ihracatçı birliklerinden biri olan İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB), geçtiğimiz yılın başarılı ihracatçılarını 12 Nisan Çarşamba günü Raffles Otel’de gerçekleştirildiği törende ödüllendirdi. Bu yıl 7’ncisi düzenlenen İDDMİB İhracatın Metalik Yıldızları Ödül Töreni’nde; demir çelik eşya, alüminyum mutfak eşya, alüminyum inşaat aksamı, metallerden kilitler, metal mobilya, demir çelik döküm gibi 21 farklı kategoride 71 başarılı ihracatçı ödülün sahibi oldu. ÜÇGE demir, çelik, eşya kategorisinde İhracatın Metalik Yıldızı ödülüne layık görüldü. Ödülü, ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanı  Gökçin Aras, İDDMİB Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz’ün elinden aldı. ÜÇGE Ailesi olarak bu değerli ödülü kazanmaktan büyük gurur duyduklarını ifade eden ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanı Gökçin Aras “ Sektördeki rekabetçi gücümüzü; 41 yılın tecrübesi, yenilikçi teknolojimiz, üstün ürün kalitemiz ve her biri kendi alanında uzman 750 kişilik dev ekibimizden alıyoruz. 30 kişilik AR-GE ekibimiz ile sürekli yenilikçi ürünler üzerine projeler gerçekleştiriyoruz. 

Müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmetlere yeni değer katmamız gerektiğinin bilinciyle ilerliyoruz. Yatırımlarımıza hiç durmadan devam ediyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Avrupa’da mağaza ekipmanları ve raf sistemleri sektöründe ilk beş firma içerisinde yer alan, 90 ülkeye ihracat gerçekleştiren ve ulusal ve global markaların tercihi bir firma olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. ÜÇGE marka gücünü art arda aldığı ödüllerle taçlandırıyor Yılda 5000 mağaza donatan ÜÇGE, Türkiye’de tasarımla markalaşmanın yolunu açmayı hedefleyen ve geçtiğimiz yıl 6’ncısı düzenlenen Design Turkey “Endüstriyel Tasarım Ödülleri”nde Saturn Raf Sistemleri ile “2017 İyi Tasarım Ödülü” ne layık görülmüştü. ÜÇGE aynı yıl,  Bursa ilinde Mobilya Sektöründe 2012-2016 yıllarında En Çok Patent Başvurusu Yapan Firma ödülünü de almıştı. 2018’e “İhracatın Metalik Yıldızı” ödülü ile başlangıç yapan ÜÇGE, tasarım, AR-GE, patent ve ihracat alanlarında kazandığı değerli ödüller ile marka gücünü taçlandırmaya devam ediyor.