İzgören Akademi Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı’nı Bursalılarla paylaştı

İzgören Akademi’nin düzenlediği, Üçge’nin de sponsorları arasında olduğu “Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı” başlıklı seminer, İzgören Akademi eğitmeni Umut Sav tarafından, 10 Mart tarihinde Bursa Crowne Plaza’da gerçekleştirildi.

İzgören Akademi Bursa Bölge Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği “Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı” başlıklı seminer, Bursa halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Bursa’nın eğitim ve iş dünyasının temsilcilerinin katılım gösterdiği seminerde, Eğitmen Umut SAV, Osman Hamdi Bey’in “Kaplumbağa Terbiyecisi” olarak bilinen ve 1906 ve 1907 yıllarında 2 farklı versiyonunun çizildiği bilinen tablo üzerine yaptığı incelemeleri katılımcılarla paylaştı. Sav, Osman Hamdi Bey’in eserlerinden yola çıkarak yaptığı çıkarımları iş dünyası ve liderlik başlıklarıyla birleştirdiği keyifli bir sunum gerçekleştirdi.

Seminer esnasında, fuaye alanında Üçge ve Nilüfer İş Okulu’nun kurduğu stantlar da katılımcılar tarafından ilgi gördü. Hafif zihinsel engelli çocukların eğitim gördüğü NİŞ Okulu standında öğrenciler tarafından yapılmış eserlerin satışı yapılırken, Üçge standında dağıtılan akıl oyunlarıyla fuaye alanı renklendi. Programın sonunda Üçge Halkla İlişkiler Sevgi Yalçın, Umut Sav’a Üçge ailesi adına bir hediye verirken, Nilüfer İş Okulu Baş Müdür Yardımcısı Güven Uzun, öğrencileri tarafından hazırlanmış seramik plaketi takdim etti.