Metro Market Zincirinin Yeni Halkası Antalya’da Açıldı

Mağaza ekipmanları ve depo raf sistemleri Üçge tarafından gerçekleştirilen Metro Toptancı Market; Antalya’daki ikinci, Türkiye’deki 33’üncü mağazasını Konyaaltı’nda açtı.
Konyaaltı İlçesi Liman mevkiindeki mağazanın açılışına, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Metro Toptancı Market üst yönetimi katıldı. Aynı zamanda Türkiye’deki ilk Food Service Delivery (Gıda Sevkiyat) deposunu hizmete sokan Metro Toptancı Market, 4 bin 600 metrekarelik satış alanında hizmet veriyor.

Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye turizminin ekonomik açıdan en gelişmiş şehri Antalya’da açtıkları ikinci mağaza ve gıda sevkiyat deposuyla birlikte Antalya ve çevre illerdeki profesyonellere daha iyi ve hızlı hizmet vereceklerini söyledi.

Metro Toptancı Market Antalya Konyaaltı Mağazası İşletme Müdürü Murat Seven ise haftanın 7 günü açık olacak mağazada 120’nin üzerinde tam zamanlı personelin çalışacağını söyledi. Seven, profesyonellerin kendileri ve işyerleri için ihtiyaç duydukları 20 bin çeşit gıda ve 30 bin çeşit gıda dışı ürünü, fiyat- kalite- performans ilişkisini gözeterek sunduklarını belirtti.