Perakendeciler TPF İftarında Buluştu

Organize perakendenin en önemli halkalarından olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiği iftar yemeği ile sektör temsilcilerini buluşturdu. İftarda Üçge Elektronik A.Ş. Pazarlama Satış Direktörü Orhan Ataç ve ekibi de iftarda perakendecilerle bir araya geldi.

İstanbul Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirilen organizasyona, TPF Başkanı Mustafa Altunbilek ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra, PERDER başkanları, TPF üyeleri, üretici ve tedarikçiler olmak üzere 500’e yakın sektör aktörü katıldı.

TPF Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, geleneksel olarak düzenlenen iftar programında sektörün tüm temsilcileriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Altunbilek, “TPF olarak önceliğimiz perakende sektörünü, yerel perakendeciliği güçlendirmek, rekabet seviyesini yukarı çekmek. Hayata geçirdiğimiz projeler ve bölgenin en büyük organizasyonu olan YZB gibi organizasyonlarımızla üreticiyi, tedarikçiyi ve perakendeciyi bir araya getiriyoruz. El ele vererek daha güçlü bir sektör, daha güçlü bir Türkiye’yi inşa edeceğimize inanıyoruz.” dedi.