Real’de ÜÇGE İmzası

Türkiye faaliyetlerine 1998 yılında başlayan Real, 6 yıl aradan sonra ilk mağazasını Gebze Center’da açtı. Real’in mağaza donanımları ve raf sistemleri Üçge imzası taşıyor.

Temmuz 2014’te Beğendik tarafından Türkiye operasyonları satın alınan Real Hipermarketler Zinciri, 6 yıl aradan sonra ilk mağaza açılışını Gebze Center Alışveriş Merkezi’nde yaptı. Real Gebze Center Mağazası, İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, İzmit ve Konya’da 12 şubesiyle hizmet veren Real’in 13’üncü mağazası oldu. Satın alma sürecinden sonraki ilk yatırım olan Real Gebze Center Mağazası, 8 bin 693 metrekarelik alanda, 20 kasayla hizmet veriyor.

Gebze’nin en büyük hipermarketi

Real Gebze Center mağazası, metrekare büyüklüğünün yanı sıra, içerisinde barındırdığı ürün çeşitliliğiyle de Gebze’nin en büyük hipermarketi konumunda. Mağazada Gebzeli tüketicilere meyve sebze, et, balık, unlu mamüller, bakliyat gibi temel gıda maddelerinin yanı sıra, tekstil ürünleri, küçük ev aletleri, elektronik ürünler, kırtasiye malzemeleri gibi 21 kategoride on binlerce çeşit yerli ve yabancı markalı ürün sunuluyor.

Real büyüme sürecine Gebze mağazasıyla giriyor

Real Gebze Center mağazasının hizmete açılmasıyla ilgili bilgi veren Real Genel Müdürü Hacı D. Beğendik: “1998 yılından bu yana Türkiye’de faaliyette bulunan Real’in operasyonlarını 2014 yılı Temmuz ayında satın aldık ve bu alımın ardından hizmet alanımızı geliştirmek üzere yoğun bir çalışma döneminin içerisine girdik. İlk hedefimiz olan Real’i kara geçirmeyi başardıktan sonra, 2015 yılına yönelik büyüme planlarımızı yaptık. Bu planların ilk ayağı, yılın ilk yarısında Gebze’de bir mağaza açmaktı. Gebze Center mağazamız, altı yıl aradan sonra açtığımız ilk mağaza olması nedeniyle bizler için ayrı bir önem taşıyor.” dedi. Real Gebze Center mağazasıyla yatırım dönemini başlattıklarını söyleyen Hacı D. Beğendik: “Gerek konumu, gerekse de gelişmiş yapısı nedeniyle Gebze bizim için öncelikli noktaydı. Şimdi hedefimizde, 2015 sona ermeden en az bir mağaza daha açmak var. İstanbul, İzmir ve Eskişehir’de uygun konumlu ve metrekareli mağazalar bakıyoruz.” şeklinde bilgi verdi.

Gebze Center Alışveriş Merkezi’nde hizmete açılan mağazanın personelinin tamamı Gebze ve çevresinde yaşayanlar arasından seçildi. Mağaza ilk etapta, 200 kişiye istihdam olanağı sunuyor. Real Gebze Center mağazası, yarı zamanlı çalışma olanağı ile özellikle üniversite öğrencilerine de ek çalışma olanağı sağlıyor. Real Gebze Center mağazası, açılış nedeniyle tüketicilere çok özel bir kampanya sunuyor. Real Gebze Center’da 11 Haziran gününe kadar, yüzlerce üründe özel indirimler tüketicileri bekliyor.

23 thoughts on “Real’de ÜÇGE İmzası”

Bir cevap yazın