TPF, ÜÇGE Teknolojisini İnceledi

Perakendenin çözüm ortağı ÜÇGE, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Mustafa Altunbilek ve beraberindeki heyeti Bursa’daki fabrikasında misafir etti.

Mağaza ekipmanları ve raf sistemleri alanında Türkiye’nin en büyük firmalarından olan Üçge, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Mustafa Altunbilek ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ana fabrikasında ağırladı.

Ziyarete TPF Başkanı Altunbilek’in yanı sıra Sarıyer Market Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Korkmaz, Snowy Market Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ulu, Özhan Market Genel Müdürü İbrahim Özhan ve Çağrı Marketleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kara da katıldı. TPF Yönetimi, Üçge Yönetim Kurulu Başkanı Gökçin Aras’ın ev sahipliğinde fabrikayı gezerek, Üçge’nin ileri teknoloji makine parkurları ve ürünleri üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Ziyaret programında ev sahipliği yapan Gökçin Aras, TPF yönetimiyle gerçekleştirdiği sohbette Üçge’nin kuruluşundan bugüne gelişimini ve sektör liderliğine uzanan başarı öyküsünü aktardı. Yerel zincirlerin gelişimini tedarikçi firma olarak yakından gözlemlediklerini belirten Aras, Perder ve TPF yapılanmasının yerel zincirlerin sağlıklı şekilde büyüme ve markalaşmasında büyük önem taşıdığını ifade etti.

TPF Başkanı Altunbilek, dünyanın sayılı firmaları arasında yer alan Üçge’nin Türkiye perakende sektörüne öncülük etmesinden ve yerel zincirlerin gelişimine; bilgisi ve tecrübesiyle katkı sağlamasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Altunbilek Üçge ana fabrika gezisinin ardından “Makinalarla iftihar ettim. Şirket, kazandıklarını hep işine yatırmış. İlk marketimi 1994 yılında açtığımda Üçge’nin rafları ile donatmıştım. Burada diğer firmalardan farklı bir ekip ruhu var. Üçge’nin bu özelliğini her zaman takdir etmişimdir.” dedi. Ziyaretin sonunda Gökçin Aras, Mustafa Altunbilek’e TPF olarak sektöre katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.