ÜÇGE’DE 23 NİSAN COŞKUSU

Kurulduğu yıldan bu yana milli paylaşımları coşkuyla kutlayan Üçge, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Çekirge İstasyon Kır Bahçesinde düzenlenen eğlenceli bir etkinlik ile kutladı. Ulu Önderimiz Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günde Üçge çalışanları ve çocukları 23 Nisan coşkusunu birlikte paylaştılar.

Üçge çalışanları ve çocuklarının bir araya geldiği şenlik boyunca çocuklar, palyaçolarla birlikte oyunlar oynayarak, şarkılar söyleyerek, şiirler okuyarak ve birlikte dans ederek doyasıya eğlendiler.

23 Nisan kapsamında Üçge tarafından düzenlenen “Hayallerim ve Ben” temalı resim yarışmasında dereceye giren resimler bu etkinlikte açıklandı ve ödüller sahiplerini buldu. Üçge Mağaza Ekipmanları Sevkiyat bölümünden Levent Kara’nın kızı Erva Kara yarışmanın birincisi oldu. Erva Kara’ya Bisiklet ödülü Üçge Yönetim Krl.Bşk. Yrd. Hayri Tuncer tarafından takdim edildi. Üçge DRS Kaynak Bölümü’nden Fatih Özel’in kızı Sudenaz Özel yarışmanın ikincisi oldu. Sudenaz Özel, tablet bilgisayar ödülünü Üçge İcra Kurulu Üyesi Esra Güven Altınkaya verdi. Üçge Mağaza Ekipmanları Konsept Bölümü’nden Muhammet Işık’ın oğlu Batuhan Işık yarışmanın üçüncüsü oldu. Batuhan Işık’a uzaktan kumandalı helikopter ödülü Üçge Kalite Yönetmeni Celal Emre tarafından verildi. Üçge Mağaza Ekipmanları Mal Kabul Bölümü’nden Celal Atış’ ın kızı İlayda Atış mansiyon ödülü kazandı. Mansiyon ödülü olan Akıl Oyunu setini Üçge İcra Kurulu Üyesi Seçkin Yüksel tarafından takdim edildi.

‘Hayallerim ve Ben’ temalı 3. Üçge Geleneksel 23 Nisan Resim Yarışması Kent Meydanı AVM’de sergileniyor.

23 Nisan’da çalışanlarının çocukları için geleneksel hale getirdiği 3. Üçge Geleneksel 23 Nisan Resim Yarışması’na katılan eserler Bursa Kent Meydanı Alışveriş Merkezi katkılarıyla 23 Nisan4 Mayıs tarihleri arasında Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katında ziyaretçilerle buluşacak.