ÜÇGEzgin 19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutladı

2014 yılında Doğa Sporları olarak kurulan ÜÇGEzgin, birbiri ardına yaptığı etkinlikler ile ses getiriyor. ÜÇGEzgin geçtiğimiz yıl sonunda Türkiye’nin en yüksek dördüncü dağı olan 3937 metre yüksekliğindeki Kaçkarlar’ı tırmanarak büyük bir başarı göstermişti. Özel ve anlamlı günlerde de mutlaka bir araya gelen ÜÇGEzgin ekibi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda ise Büyükada’ yı tercih etti. 19 Mayıs yürüyüşü olarak organize edilen etkinliğe, Üçge Bursa ve İstanbul bölge ofisinden toplam 21 kişi katılım gösterdi.

Büyükada’ da 19 Mayıs törenlerine katılan grup, Ulu Önder Atatürk’ün anıtına çelenk koyma merasiminde yer aldı ve tüm Büyükadalılar ile İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan coşkuyla söylediler. Törenin ardından başlayan, ÜÇGEzgin 19 Mayıs Yürüyüşü rotasında Aya Yorgi Kilisesi, Büyükada ve son olarak Tarihi Büyükada Rum Yetimhanesi binası gezildi. Toplam 16 km’ lik yürüyüş, doğa ile iç içe geçirilen bir gün ve tatlı yorgunluklar ile başarıyla tamamlandı.

Bundan sonra da büyük hedeflerle yeni rotalar belirleyeceklerini ifade eden ÜçgeZGİN Başkanı Aslı Aydın, ÜÇGEzgin’ in oluşumu ve vizyonunu şöyle açıkladı:

“Günümüz iş dünyası ve yaşam tarzları, pek çok alt kırılımlar nedeniyle, daha çok stres yaratıyor. Günlük sıkıntılar, zaman zaman büyüyerek panik ataklara ve sonrasında depresyona varan rahatsızlıklara sebep olabiliyor. Üstelik, giderek daha bencil çalışma ve yönetim anlayışlarının da bu olumsuzlukları artırdığı bir başka gerçek. Çare; elbette daha paylaşımcı ve açık oluşumlarda yer alabilmek, birlikte başarabilmeyi her aşamada yeniden inşa edebilmekten geçiyor. Zira, bir başka dünya, her zaman mümkün. ÜÇGEzgin; adından da anlaşılacağı üzere ‘Doğa Sporları’kapsamında bir etkinlik. Bilinen kurum içi klasik metotlar yerine, tamamen farklı ve geniş katılımlı bir çalışma bu. Doğanın zorluk ve güzelliklerinin ortaklaşa paylaşıldığı, telefonların çalmadığı, sessizliğin hakim olduğu, paylaşımın esas alındığı ve doğayı yenen değil uyum gösteren ekiplerin yaratılması bir mucize olsa gerek. Şirketler grubumuzun ‘aslında bizi her yerde görüyorsunuz’ şeklinde müthiş bir sloganı var. Ve gerçek de bu… Markette, manavda, eczanede, tuhafiyede, kırtasiyede, yapı markette, butikte, ayakkabıcıda, şarküteride, depolama sistemlerinde, tartım işlemlerinde, turnikelerde vs.vs. aklınıza gelebilecek pek çok ayrıntıda, sürekli ÜÇGE ile birlikte insanlar. Öyle ki, bu yaklaşım biçiminde, yıllar önce temel felsefemizi de olimpizm ruhundan esinlenerek ‘daha hızlı…daha yükseğe… daha güçlü…’ olarak belirlemişiz. Ne güzel, öyle değil mi ? Bire bir ÜÇGEzgin ruhu ile örtüşmüyor mu ? Deniz seviyesinde de, gökyüzüne yaklaşan dağların zirvesinde de aynı duygular ile hareket ederek, doğa sporlarımızı yapıyoruz. Hem dışa dönük mesajımız, hem de içe dönük temel mesajlarımız nasıl da birbiriyle örtüşüyor. Aslında bizi her yerde görüyorsunuz; değil mi? Seviniyoruz doğrusu…”