2128-üçgezgin

ÜÇGEzgin Avrupa’ya Açıldı

Mağaza ekipmanları ve depo raf sistemleri sektörünün öncü firması ÜÇGE’nin çalışanları tarafından 2014 yılında Doğa Sporları Grubu olarak kurulan ÜÇGEzgin, birbiri ardına yaptığı etkinliklerle ses getirmeye devam ediyor. ÜÇGEzgin son etkinliğinde rotasını hayran kalınası miniminnacık bir ülke olan SLOVENYA’ya çevirdi.

2014 yılı zirvesini, 4 günlük yoğun ve zorlu bir aktivite ile Türkiye’nin en yüksek dördüncü dağı olan 3937 metre yüksekliğindeki Kaçkarlar ile tamamlayan ekip, geçtiğimiz ay Ege’nin oksijen deposu, efsaneler diyarı Kazdağları’ ndaydı.

ÜÇGEzgin Doğa Sporları Başkanı Aslı Aydın yaptığı açıklamada “Slovenya kesinlikle görülmesi gereken bir ülke. Başkent Ljubljana, Bohinj gölü, Bled kalesi ve müzesi, Triglav dağı Korita Mostnice kanyonu, Skocjanske Mağarası… çok etkileyici.Doğa ve tarih ile baş başa geçirdiğimiz muhteşem anlar, zorlu yürüyüş ve tırmanma parkurlarımızı keyifli hale getirdi. Üç günlük Slovenya gezimiz sonrasında ÜÇGEzgin ekibi olarak “Aslında bizi her yerde görüyorsunuz” sloganıyla gelecek programımıza şimdiden hazırlık yapmaya başladık. Yeni rotamızı çok yakında açıklayacağız.” dedi.