Üçge DRS yılı Ekonomi Oscar’ıyla kapattı

ÜÇGE DRS yılı Ekonomi Oscar’ıyla kapattı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursa’nın ekonomiye değer katan firmalarını ödüllendirdi. Ekonominin Oscar’ları diye anılan ödüller 26 Aralık tarihinde sahipleriyle buluşturdu. BTSO binasında düzenlenen törende Bursa’nın en inovatif şirketleri arasında yerini alan Üçge DRS adına ödülü, İcra Kurulu Üyesi Seçkin Yüksel aldı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursa’da ekonomiye değer katan firmaları ödüllendirdi. BTSO tarafından bu yıl 40.sı düzenlenen ve Ekonominin Oscar’ları diye anılan ‘Ekonomiye Değer Katanlar-2013 ödül töreni BTSO binasında gerçekleştirildi. 2012 yılında en fazla gelir vergisi ödeyen 61, en fazla kurumlar vergisi ödeyen 77, en fazla ihracat yapan 100, Bursa için en fazla yatırım taahhüdünde bulunan 10, Ar-Ge ve inovasyona en çok yatırım yapan 10, Kosgeb KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri’nde finale kalan 11 ve Türkiye En Hızlı Büyüyen 100 listesine giren 3 oda üyesinin de bulunduğu toplam 272 kişi ve kuruluş ödüllendirildi.

Depo raf sistemleri sektörünün, öncü firması Üçge DRS, Arge ve inovasyona en çok yatırım yapan 10 firma arasında yerini aldı. Üçge DRS adına ödülü, İcra Kurulu Üyesi Seçkin Yüksel aldı.