ÜÇGE Montaj Teknisyenlerini Ağırladı

ÜÇGE Montaj Teknisyenlerini Ağırladı

Mağaza ekipmanları ve depo raf sistemlerinin öncü firması Üçge, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen montaj teknisyenleri ekibini Bursa OSB’deki ana fabrikasında ağırladı. 2014 yılı birinci dönem toplantısında bir araya gelen Üçge ve montaj teknisyenleri ekibi 2014 yılını, sektörel gelişmeler ve müşteri beklentileri açısından birlikte değerlendirdiler.

Üçge Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Hayri Tuncer toplantıyla ilgili olarak “Sektörünün lideri konumundaki Üçge 38 yıllık başarı öyküsüyle Güç Güven ve Görkem’in simgesi olan dev bir aile. Üçge olarak Türkiye ve dünyada hipermarketten, yapı markete, elektronik marketten züccaciyeye, butik mağazalardan eczanelere, kırtasiyeden petroshoplara kadar tüm satış noktalarını ahşap ve metal raf sistemleri, depo raf sistemleri, kasa altlığı, market arabaları, el sepetleri, ürün havuzları, giriş çıkış sistemleri, elektronik ürünler gibi A’dan Z’ye ihtiyaç duyulan tüm mağaza ekipmanları ile donatıyoruz. İleri teknolojimiz ve uzun yıllara dayanan tecrübemizle perakende sektöründe yer alan yerel ve ulusal birçok markanın yanı sıra dünya devi markalara da hizmet veriyoruz. İşte bu noktada müşterilerimiz ile temasımızda kilit rol üstlenen montaj ekibimize çok büyük sorumluluk düşüyor. Ekibimiz bu süreçte, ister yurt içinde ister yurt dışında, ister 50 metrekare ister binlerce metrekare olmasına bakmaksızın aynı özveri ve itina ile çalışmalarını sürdürmektedir. Biz de bizim için büyük önem arz eden montaj sürecinde karşılaşılabilecek sorunlar, müşteri beklentileri ve sektörel gelişmeleri bu toplantıda birlikte değerlendirme imkanı bulduk, hepimiz için oldukça verimli bir toplantı oldu” dedi.

Toplantının ikinci gününde gerçekleştirilen programda Mind-Up Eğitim ve Danışmanlık’tan Eğitmen Polat Koyuncu “İşyerinde Kalitemiz” eğitimi verdi. Endüstriyel psikoloji alanında uzman Psikolog Dilara Kızılçay, iş ve sosyal hayatımızda huzura ve başarıya ulaşabilmek için kendi iç dünyamızı keşfetmemize yol gösterecek Sen SEN’in Farkında mısın?” başlıklı sunumuyla yer aldı. Üçge İş Güvenliği Uzmanı Uygar Avcı ise, genel iş güvenliği kurallarının yanı sıra montaj sahasında karşılaşılabilecek tehlikeler, sağlık sorunları ve alınacak önlemleri içeren “İş Güvenliği Eğitimi” ile montaj teknisyenlerini bilgilendirdi.

Toplantı sonunda Üçge’ ye hizmet veren montaj teknisyenlerine teşekkür plaketi takdim edildi. Akşam yemeğiyle sonlanan organizasyonda Üçge ve montaj ekibi keyifli bir geceye imza attılar.