ÜÇGE “Profesyoneller ve Başarılı Yöneticiler ile Sektörler Kongresi” Sponsoru

ÜÇGE “Profesyoneller ve Başarılı Yöneticiler ile Sektörler Kongresi” Sponsoru

Uludağ Üniversitesi İşletme Topluluğu (ULIT)’in bu yıl 9’uncusunu düzenlediği “Profesyoneller ve Başarılı Yöneticiler ile Sektörler Kongresi” 24-26 Şubat tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü, Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Üçge’nin de sponsorları arasında bulunduğu kongrede Türkiye’nin önemli kuruluşlarının üst düzey yöneticileri, bilgi ve birikimlerini öğrencilerle paylaşacak.

“Profesyoneller ve Başarılı Yöneticiler ile Sektörler Kongresi” boyunca Mavi Digital Communication Yöneticisi Cihan ERGÜN, Yaşar Holding Finans Başkanı Hikmet ALTAN, Demirören Holding İcra Kurulu Üyesi Koray YANÇ, Teknosa Genel Müdür Yardımcısı Cenk ÖNAL ve Pirelli Türkiye’den Emre Özdemir’in tecrübe ve bilgi paylaşımında bulunacakları konferansların dışında öğrenciler, Üçge, Migros, Nestle, İşkur, Stk Makine, Coca Cola İçecek’in kuracağı kariyer masalarında staj ve iş başvurusu yapabilecekler.

1998 yılında kurulan ULIT, Uludağ Üniversitesi bünyesindeki tüm öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. “Yarını bugün yaşamak için” sloganıyla hareket eden topluluk, öğrencilerin iş hayatına atılmadan önce sosyal ağlarını geliştirmelerine katkıda bulunmayı ve onlara sektörel tecrübe edindirmeyi amaçlıyor.